Поиск по этому блогу

среда, 2 января 2013 г.

Adunarea de dare de seamă și alegeri a membrilor Centrului de Informații „GENDERDOC-M” va avea loc în data de 22 decembrie la orele 11.00
Multstimați membri ai Centrului de Informații, prieteni ai noștri, colegi și persoane care împărtășesc principiile și valorile noastre, avem onoarea a vă invita să participați la dezbaterea subiectelor incluse în agenda de lucru a adunării de dare de seamă și alegeri a membrilor organizației care va avea loc în data de 22 decembrie în sala de conferințe a hotelului „Flowers” (Chișinău, str. Anestiade, 7). Începutul e preconizat pentru orele 11.00.

Agenda de lucru:
1. Raportul directorului executiv al Centrului de Informații „GENDERDOC-M” Anastasia Danilova cu privire la îndeplinirea prevederilor bugetului pentru anul 2012, despre lucrul echipei în anul 2012 și despre perspectivele dezvoltării organizației în anul 2013.
2. Raportul coordonatorilor de programe și a altor subdiviziuni ale Centrului de Informații „GENDERDOC-M” cu privire la lucrul efectuat pe parcursul anului 2012.
3. Raportul comisiei de revizie „Cu privire la starea evidenței și raportării în cadrul organizației, despre calitatea de membru și cotizațiile de membru” (informație pregătită de membrul comisiei de revizie Artem Zavadovschi).
4. Discutarea măsurilor și evenimentelor festivalului „Curcubeul peste Nistru – 2013”.
5. Primirea în calitate membri ai organizației
6. Alegerea noii componențe a Senatului și a președintelui său.
7. Diverse.

Ședința va avea un caracter deschis și transparent. Toți care împărtășesc principiile de bază și valorile organizației vor putea participa la ea
Cu respect,
Anastasia Danilova
Alexei Marcicov
2012-12-06

Комментариев нет:

Отправить комментарий